פרסומת

יום שני, 31 באוגוסט 2015

פבלובה נטולת גלוטן


טוב, לא מדובר ממש במתכון, אלא יותר הצעת הגשה.

לי ולבעלי אין ממש את אותן העדפות קולנריות  , ורוב מה שאני מכינה לו , מיועד לו באופן בלעדי .זה כולל קינוחים , מרקים,עיקריות , הכל .

אולם, על דבר אחד שנינו תמימי דעים - פבלובה!

עד עכשיו, למרות שלא מדובר במשהו מסובך,  הפבלובה המוצלחת והנדיבה  ביותר, היא זו של מסעדת  חנדלה.



                                                                                התמונה לקוחה מגלריית התמונות שלהם




ועכשיו לבפלובה הביתית:

חומרים:

בסיס מרנג (נטול גלוטן)

שמנת מתוקה להקצפה

גלידה שאוהבים

פירות יער קפואים

1-2 כפיות סוכר

מיץ מחצי לימון

מעט מים


הכנה:

לגרוף כמה כדורי גלידה שרוצים ,הם לא צריכים להיות מושלמים. להערים אותם על המרנג.

להקציף את השמנת(אני לא מוסיפה סוכר). להערים גם אותה ,מעל הגלידה.

אפשר לצמצם מעל הגז ,את פירות היער,מיץ הלימן , הסוכר והמים ...(אני מכניסה את כולם לאיזה דקה -שתיים למיקרו..ששש)

לשפוך את הסירופ/רוטב/מיץ/ווטאבר.. מעל הכל - או בין כל שכבה ! (ואז צריך להכין את זה ראשון)

ו...להתפנק!!


















אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה