עוגת שוקולד ללא גלוטן לימי הולדת ובכלל
מדובר בעוגה המדוברת ,עוגת השוקולית , המוכרת לרובנו, עם הפחתה בכמויות השומן והסוכר .
ולמתכון:
חומרים:
2 ביצים L/ או 3 ביצים M
1/3 כוס סוכר לבן(הלבן מתוק יותר) לנו זה מספיק
כפית תמצית וניל
200 גר יוגורט (1.5%-3% מה שיש, אצלנו יש בד"כ את היוגורט שבא בשמיניות ומכיל רק 150 גר ,אז אני מוספיה עוד חצי מתכולת קופסת היוגורט חלב/ מים )
כוס שוקולית
חצי(אפשר קצת פחות) כוס שמן
וכוס קמח נטול גלוטן רב תכליתי
חצי שקית אבקת אפייה
הכנה:
לחמם תנור מראש ל 180 מעלות.
לערבב את המוצרים (אני תמיד משתמשת במטרפה ידנית),עד לאיחוד ולשפוך לתבנית שרוצים או לקפקייקס ולהכניס לתנור
הקמח בו אני משתמשת הוא :Bob`s Red Mill All purpose Gluten Free Flour
אהבתי אותו מאחר והוא מכיל רק קטניות טחונות למינהן בלי מייצבים שונים ואותיות לא ברורות, ולהפתעתי אין מתכון שמצאתי את הקמח לא מתאים , לא תוספות.
את מי שזה מעניין , הקמח מורכב מ: Garbanzo Bean Flour, Potato Starch, Tapioca Flour, White Sorghum Flour, Fava Bean Flour
מדובר בעוגה המדוברת ,עוגת השוקולית , המוכרת לרובנו, עם הפחתה בכמויות השומן והסוכר .
ולמתכון:
חומרים:
2 ביצים L/ או 3 ביצים M
1/3 כוס סוכר לבן(הלבן מתוק יותר) לנו זה מספיק
כפית תמצית וניל
200 גר יוגורט (1.5%-3% מה שיש, אצלנו יש בד"כ את היוגורט שבא בשמיניות ומכיל רק 150 גר ,אז אני מוספיה עוד חצי מתכולת קופסת היוגורט חלב/ מים )
כוס שוקולית
חצי(אפשר קצת פחות) כוס שמן
וכוס קמח נטול גלוטן רב תכליתי
חצי שקית אבקת אפייה
הכנה:
לחמם תנור מראש ל 180 מעלות.
לערבב את המוצרים (אני תמיד משתמשת במטרפה ידנית),עד לאיחוד ולשפוך לתבנית שרוצים או לקפקייקס ולהכניס לתנור
הקמח בו אני משתמשת הוא :Bob`s Red Mill All purpose Gluten Free Flour
אהבתי אותו מאחר והוא מכיל רק קטניות טחונות למינהן בלי מייצבים שונים ואותיות לא ברורות, ולהפתעתי אין מתכון שמצאתי את הקמח לא מתאים , לא תוספות.
את מי שזה מעניין , הקמח מורכב מ: Garbanzo Bean Flour, Potato Starch, Tapioca Flour, White Sorghum Flour, Fava Bean Flour
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה