פרסומת

יום שבת, 29 באוגוסט 2015

עוגת שוקולד ללא גלוטן לימי הולדת ובכלל

מדובר בעוגה המדוברת ,עוגת השוקולית , המוכרת לרובנו, עם  הפחתה בכמויות השומן והסוכר .

ולמתכון:

חומרים:

2 ביצים L/ או 3 ביצים M

1/3 כוס סוכר לבן(הלבן מתוק יותר) לנו זה מספיק

כפית תמצית וניל

200 גר יוגורט (1.5%-3% מה שיש, אצלנו יש בד"כ את היוגורט שבא בשמיניות ומכיל רק 150 גר ,אז אני מוספיה עוד חצי מתכולת קופסת היוגורט חלב/ מים )

כוס שוקולית

חצי(אפשר קצת פחות) כוס שמן

וכוס קמח נטול גלוטן רב תכליתי

חצי שקית אבקת אפייה

הכנה:
לחמם תנור מראש ל 180 מעלות.

לערבב את המוצרים (אני תמיד משתמשת במטרפה ידנית),עד לאיחוד ולשפוך לתבנית שרוצים או לקפקייקס ולהכניס לתנור







הקמח בו אני משתמשת  הוא :Bob`s Red Mill All purpose Gluten Free Flour

אהבתי אותו מאחר והוא מכיל רק קטניות טחונות למינהן בלי מייצבים שונים ואותיות לא ברורות, ולהפתעתי אין מתכון שמצאתי את הקמח לא מתאים , לא תוספות.

את מי שזה מעניין , הקמח מורכב מ: Garbanzo Bean Flour, Potato Starch, Tapioca Flour, White Sorghum Flour, Fava Bean Flour






אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה